Kutsu valmentajatapaamiseen

6.9.2023

Hyvä Etelä-Suomalainen Alppivalmentaja!

Etelä-Suomen Alppi (ESA) järjestää kaikille Etelän Alueen valmentajille avoimen valmentajatapaamisen lauantaina 30.9. klo 14-17. Tapaamispaikka tulee olemaan pääkaupunkiseudulla hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella, lopullinen paikka ilmoitetaan, kun tiedetään osallistujamäärä. Itse toimin tapaamisen järjestäjänä ESA:n puolesta ja itse tilaisuuden keskustelun vetäjänä toimii Jonne Ruoppa (HSC). Perusajatuksena on, että yritetään saada mahdollisimman paljon valmentajia fyysisesti paikalle, jolloin on helpompi käydä keskustelua. Toki tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua etänä. Korona ajan jälkeen on ollut paljon tilaisuuksia etänä, niin olisi mukava, jos mahdollisimman moni pääsisi tulemaan fyysisesti paikalle. Tulkaa kaikki uudetkin valmentajat rohkeasti mukaan – tämä kutsu on siis tarkoitettu kaikille valmentajille/ohjaajille kautta linjan jotka vähänkin toimivat lajin parissa, eikä tarvitse yhtään vierastaa, vaikka kokisi ettei ole vielä hirveästi valmennuskokemusta. Tarjoamme myös ruuan/syötävää kaikille paikalle tulijoille.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: janne.uotila(a)puuhapark.fi 16.9. mennessä. Muistakaa myös ilmoittautumisen yhteydessä mainita, että oletteko tulossa paikanpäälle, vai haluatteko osallistua etänä. Lopullinen paikka päätetään heti ilmoittautumisajan umpeuduttua ja se ilmoitetaan teille sähköpostilla, kun tiedämme paljonko meitä on tulossa paikalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä toivomme, että listaisitte ranskalaisilla viivoilla joitakin asioita, mitä toivotte käsiteltävän (jokaiselta vähintään yksi aihe). Jonne kokoaa näistä toiveista sitten keskustelurungon tilaisuuteen.

Alppihiihtoterveisin,

Janne Uotila

ES-Alppi

(Peuramaa Slalom)

050-5555880